Natures Protection Dental Snacks 150 g

5,69 

150 g, 6 kpl

Nature’s Protection Superior Care Hypoallergenic Dental viljaton herkkutikku vaalea kala on kehitetty aikuisille, valkoisille ja vaaleille koirille hampaiden ja suun hygieniaan.

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9002 Osastot: ,

Kuvaus

Gluteeniton & viljaton

Edistää suoliston & nivelten hyvinvointia, parantaa vastustuskykyä

Luonnollisia antioksidantteja

Ehkäisee plakkia & hammaskiveä

Raikastaa hengitystä

Vain luonnollisia ainesosia

Sopii myös herkille & allergisille lemmikeille

Nature’s Protection Superior Care funktionaaliset herkut on rikastettu luonnollisella mineraalilla, microzeogenillä, joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Luonnolliset antioksidantit (E-vitamini) suojaavat soluja. Äyriäisistä huolellisesti uutettu kitosamiini ehkäisee maksa- ja sydänsairauksia, hoitaa luita ja niveliä sekä edesauttaa painonhallintaa. Resepti sisältää merilevää, joka on luonnollinen lähde mm. A-, C-, K- ja B6 -vitamiineille sekä kalsiumille, kaliumille, kuparille, jodille ja mangaanille. Levä pehmentää jo muodostunutta hammaskiveä ja ehkäisee plakin ja hammaskiven muodostumista sekä pahanhajuista hengitystä aiheuttavien bakteerien kasvua. Erityisen muotonsa ansiosta tikut poistavat hampaista plakkia. Tärkeimpänä proteiininlähteenä on hyvin sulava vaalealihainen kala, joka tunnetaan hypoallergisena. Lisäksi se sisältää enemmän A- ja D-vitamiineja ja vähemmän rasvaa kuin muut kalat. Tasapainoinen määrä probiootteja & prebiootteja vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa, ja huolellisesti valittujen proteiininlähteiden ansiosta herkku ylläpitää kyyneleiden oikean koostumuksen ja auttaa poistamaan ruskeita tahroja silmien, suun ja tassujen ympärillä.

Koska herkut ovat täysin gluteenittomia ja viljattomia, eivätkä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, ne pienentävät allergioiden riskiä. Viljaton koostumus ei rasita koirasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Terveelliset herkut sisältävät ainoastaan luonnollisia, koiran keholle hyödyllisiä aineosia.

Kätevässä, helposti avattavassa 150g:n pakkauksessa.

Koostumus:

vaalea kala min. 24 % (kuivattu ja hienoksi jauhettu), kuivattu perunamassa, esigelatinoitu perunatärkkelys, hydrolysoitu höyhenjauho, herneet, merilevä Ascophyllum nodosum 6 %, sorbitoli, glyseriini, glukoosisiirappi, hernekuitu, natriumpolyfosfaatti (2 %), dynaamisesti mikronisoitu klinoptiloliitti (1 %), kitosamiini (vesieläimistä) (1 %), frukto-oligosakkaridit (FOS), vihreä tee -uute (0,5 %).

Lisäaineet-ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D₃-vitamiini (3a671)* – 577 IU, E-vitamiini (3a700) – 204 mg, biotiini (3a880) – 0,08 mg. Teknologiset lisäaineet: antioksidantit, säilöntäaineet. Eläintekniset lisäaineet: suoliston kasvistoa stabiloivat aineet: Bacillus subtilis DSM 15544 (4b1820) – 1×1010 CFU.

*Älä käytä yhdessä D2-vitamiinin kanssa.

Ravintoainekoostumus:

raakaproteiini – 24 %, raakakuitu – 4,3 %, raakarasva – 2,4 %, raakatuhka – 8,4 %, tärkkelys – 7,3 %, kosteus – 18 %, natrium – 0,49 %, kalium – 0,49 %, fosfori – 1,35 %, glyseroli – 3,74 %, kokonaissokerit – 4,52 %.

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)
Brändi

Natures Protection