Kivijalkakauppa

Olet lämpimästi tervetullut palvelevaan eläintarvikeliikkeeseemme!

Myymälässä monipuolisesti tuotteita koirille, kissoille, akvaarioihin, kaneille ja jyrsijöille, linnuille ja matelijoille. Myynnissä myös akvaariokaloja. Valikoimamme uudistuu asiakkaiden toiveiden ja uutuuksien myötä.

Kauppa avoinna

Ma – Pe 9.30 – 17.00

La  10.00 – 14.00

Su suljettu

Myymälämme sijaitsee Äänekosken keskustassa Koskikeskuksessa,

osoitteessa Kauppakatu 11, 44100 Äänekoski.

Parkkipaikkoja löytyy Koskikeskuksen edestä sekä keskuksen takapihalta. 

Olemme yksityinen suomalainen pienyritys, tämän vuoksi voimme ottaa asiakkaan toiveet huomioon valitessamme tuotteita myyntiin. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli toivot jotain uutta tuotetta valikoimiimme.

Parasta palvelua lemmikillesi. Meiltä saat ruuat ja tarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille, kaloille ja monille muille lemmikeille. Myynnissä myös akvaariokaloja. Painavammissa ostoksissa saat kantoapua autollesi. 

Lemmikit ovat meille tervetulleita. Käynnin yhteydessä voit punnita lemmikkisi myymälästä löytyvällä lemmikkivaa’alla, sovittaa pantoja, pukuja tai valjaita. Tarjoamme kynsienleikkausta ja pienimuotoisia siistimisiä koirille ja kissoille. 

Kassalla vesi- ja namikuppi vierailevia lemmikkejä varten jos lenkillä sattui jano tai pieni nälkä yllättämään

Lemmikin kanssa saapuessa käytä kauppakadun puolelta löytyviä portaita tai hissiä, toinen portaikko löytyy Keskusaukion puoleiselta seinustalta.