Verkkokauppa

Tervetuloa Hissunkissun verkkokauppaan!

Verkkokauppa on avoinna aina ja voit tehdä tilauksen ympäri vuorokauden. Pyrimme toimittamaan arkipäivinä klo. 16.00 mennessä tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Lauantaisin klo 14.00 jälkeen tehdyt tilaukset lähtevät eteenpäin maanantaisin.

Haluamme omalta osaltamme säästää luontoa ja suosimme kierrätystä joten pakettien pahvilaatikot ovat kierrätettyjä mikäli mahdollista.

Verkkokaupasta löydät osan myymälämme monipuolisen valikoiman tuotteista. Tuotevalikoimaa lisätään vielä päivittäin.

Ilmainen toimitus yli 89 € ostoksille.

Verkkokaupan maksutavat: PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Lisää tietoa maksutavoista toimitusehdot sivulta kohdasta maksaminen.

Kun annat tietojasi ostoskorissa, tarkista että puhelinnumero on oikein: Tämä siksi että jos valitsemasi smartpostin lokerot on täynnä pakettisi käännetään lähimpään postin toimipisteeseen ja saat noutopaikasta tiedon viestillä!

  • Voit myös tehdä tilauksen ja valita nouto myymälästä, keräily on maksuton. Keräämme ostokset valmiiksi ja voit noutaa ne silloin kun sinulle parhaiten sopii

Laajemman valikoiman löydät yli 300 m2 myymälästämme Äänekosken keskustasta. Myymälässä monipuolisesti tuotteita koirille, kissoille, akvaarioihin, kaneille ja jyrsijöille, linnuille ja matelijoille. Myynnissä myös akvaariokaloja.

Valikoimamme uudistuu asiakkaiden toiveiden ja uutuuksien myötä.