Verkkokauppa

Tervetuloa Hissunkissun verkkokauppaan!

Verkkokauppa on avoinna aina ja voit tehdä tilauksen ympäri vuorokauden. Toimitamme tilaukset arkipäivisin. Viikonloppuna tehdyt tilaukset lähtevät eteenpäin maanantaisin. Verkkokaupasta löydät osan myymälämme monipuolisen valikoiman tuotteista. Tuotevalikoimaa lisätään vielä päivittäin.

Ilmainen toimitus yli 59 € ostoksille.

Verkkokaupan maksutavat: PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Lisää tietoa maksutavoista toimitusehdot sivulta kohdasta maksaminen

Kun annat tietojasi ostoskorissa, tarkista että puhelinnumero on oikein: Tämä siksi että jos valitsemasi smartpostin lokerot on täynnä pakettisi käännetään lähimpään postin toimipisteeseen ja saat noutopaikasta tiedon viestillä!

  • Voit myös tehdä tilauksen ja valita nouto myymälästä, keräily on maksuton. Keräämme ostokset valmiiksi ja voit noutaa ne silloin kun sinulle parhaiten sopii

Laajemman valikoiman löydät yli 300 m2 myymälästämme Äänekosken keskustasta. Myymälässä monipuolisesti tuotteita koirille, kissoille, akvaarioihin, kaneille ja jyrsijöille, linnuille ja matelijoille. Myynnissä myös akvaariokaloja.

Valikoimamme uudistuu asiakkaiden toiveiden ja uutuuksien myötä.

Showing 1–12 of 560 results

Showing 1–12 of 560 results