Ale!

ZiwiPeak peura cat 85 g

2,19 

(34,70 € / Kg)

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5319 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Maukas kissojen täysravinto, jossa on 93% lihaa, sisäelimiä ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa. Sopii kaikille kissoille kaikkiin elämänvaiheisiin.

Yhden korkealaatuisen proteiininlähteen sisältävä luonnollinen märkäruoka kissoille, joka huomioi kissan biologiset tarpeet ja edistää virtsateiden terveyttä. Sopii erityisen hyvin lemmikeille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä.

Uudessa-Seelannissa valmistettu kissanruoka käyttää reseptissään ainoastaan paikallisia, vastuullisesti ja vapaana kasvatettuja eläimiä proteiininlähteenään. Huolellisella reseptillä valmistettu täysravinto parantaa liikkuvuutta sekä nivelten hyvinvointia, ja ylläpitää ihon sekä turkin terveyttä. Ruoassa käytetty mahalaukku on päässyt reseptiin myönteisten vaikutustensa vuoksi, sillä se parantaa maistuvuutta sekä edistää ruuansulatuksen toimivuutta. Nivelten hyvinvointia edistävät glukosamiini sekä kondroitiinisulfaatti on peräisin Uuden-Seelannin viherhuulisimpukasta ja luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä käytetään merilevää.

Lyhyt ja ytimekäs resepti koostuu huolella valituista raaka-aineista, eikä sekaan ole lisätty mitään ylimääräistä vaan sisältö on viljaton, maissiton, vehnätön, riisitön ja soijaton. Tuote ei myöskään sisällä perunaa tai bataattia, sokeria, renderöityjä lihoja, lihajauhoja, keinotekoisia maku- tai väriaineita, antibiootteja, hormoneja tai kasvunedistäjiä, natriumtripolyfosfaattia, probyleeniglykolia, etoksikiiniä, karrageenia, glyseriiniä tai gelatiineja.

Avattuasi tuotteen säilytä se jääkaapissa ja käytä viikon kuluessa avaamisesta.

Koostumus: Peura: liha, maksa, keuhko, sydän, munuaiset, maha, luu. Kikherne, Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka, kuivattu merilevä, vitamiinit ja mineraalit.

Lisäaineet: Sinkkiaminohappoyhdiste 89 mg/kg, kupariaminohappoyhdiste 20 mg/kg, magnesiumaminohappoyhdiste 18 mg/kg, D3-vitamiini 11 IU/kg.

Energiaa: 1000 kcal/kg.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ZiwiPeak peura cat 85 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 × 5 =