Yuup Sekoituspullo 1000 ml

6,90 

Mitta- ja sekoituspullon avulla shampoon ja hoitoaineen annostelu on helppoa saavuttaaksesi tarkasti juuri haluamasi laimennussuhteen.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7671 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kuvaus

Yuup Professional sarjan tuotteet ovat pääosin laimennettavia tuotteita, jonka ansiosta niiden hinta-laatusuhde onkin mitä mainioin. Yhdestä pullosta Yuup Professional ainetta saat laimennettua huomattavasti suuremman määrän varsinaista pesunestettä veteen sekoittamalla.

Yuupin omassa sekoituspullossa on merkittynä sekoitussuhteet selvästi eri viivoilla, joten näet helposti kuinka paljon pulloon pitää laittaa shampoota tai hoitoainetta. Pullosta löytyy asteikot niin 500ml, 750ml ja 1ltr annoskoille, joten valmiin pesuveden sekoittaminen eri kokoisille koirille on todella näppärää.

Käyttö:

Valitse ensin mitä asteikkoa pullosta katsot sen mukaan kuinka paljon haluat valmista pesunestettä tehdä. Tämä on joko 500ml, 750ml tai 1 litra. Pienelle koiralle riittää puoli litraa, mutta isommalle tarvitset enemmän.

Lisää sitten pulloon vettä haluamasi seossuhteen mukaiseen viivaan saakka. Jos haluat esimerkiksi seossuhteen 1:20, lisää vettä pulloon niin paljon, että sen pinta on viivan 1:20 tasolla.

Tämän jälkeen kaada pulloon shampoota tai hoitoainetta valitsemasi asteikon Fill Line viivaan asti.

Ravista pulloa ja näin sinulla on pullossa täsmälleen haluamallasi laimennussuhteella tehtyä pesunestettä käyttövalmiina koiran turkkiin levitettäväksi.

Helppoa ja kätevää!