Yugie Onkilelu Masquerade

16,95 

Lelun runkona toimii suosittu Yugie Toys Matonen, jonka lisähöysteeksi on kiinnitetty valossa kiiltelevää kimallekuitua sekä höyheniä. Tämä monipuolinen kissan lelu todella viehättää kissan silmää ja houkuttaa leikkimään tilanteessa kuin tilanteessa!

Masquerade tarkoittaa naamiaisia. Tällä viitataan Matosen naamioitumiseen uuteen ulkomuotoonsa. Tämä laadukas kissan lelu on valmistettu tunteella ja taidolla kotimaisena käsityönä. Se on suunniteltu erityisesti aktiivisten ja luonnonmukaisen voimakkaan saalistusvietin omaaville kissoille. Yugie Toys Masquerade suunniteltiin yhdessä Suomen Neva Masquerade Kissat ry:n järjestämän kissan aktivointikilpailun voittajien kanssa tämän kauniin ja aktiivisen rodun luonnonmukaisia tarpeita mukaillen. Lelun nimi sekä värit saivat inspiraationsa Neva Masquerade-kissoista niiden sinisine silmineen sekä kauniine turkkeineen.

Tiesitkö, että Neva Masquerade-kissat ovat erittäin seurallisia, aktiivisia, ystävällisiä ja kiintyvät vahvasti omistajaansa? Nevan Masqueraden historia on yhteneväinen sisarrotu Siperiankissan historian kanssa.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9360 Osasto:

Kuvaus

Tämä kissanlelu on ekologisempi ja pitkäikäisempi vaihtoehto perinteisille onkileluille, jotka päätyvät roskikseen syötin hajottua onkivavan päästä. Yugie Toys onkivavassa on nimittäin napakka metallinen solki johon voit vaihtaa lelua oman tai kissan fiiliksen mukaan! 

Matonen on kaikista myydyin Yugie Toys kissasyötti, eikä todellakaan syyttä! Se on sitkeä sissi ja kestää kuolaisemmatkin leikit. Sen voi kiinnittää vieheeksi kissan onkileluun tai sillä voi leikkiä sellaisenaan. Matonen on pehmeä ja se kiemurtelee ja syöksähtelee hauskasti onkivavan liikkeitä myötäillen. Ongen siima on napakkaa ja kestävää onttoa muovia, joka ei mene solmuun leikin tohinassa. Sitä ei saa pureskeltua rikki kuten kankaista tai kuminauhallista narua. Avattuna onkivapa on huikeat 99cm pitkä, joten tällä kissanlelulla viiksekästä ystävää voi leikittää myös pidemmältä etäisyydeltä kissan juostessa innoissaan saaliinsa perässä !

Kaikki syötit sopivat kaikkiin Yugie Toys onkivapoihin!

Onkivavan pituus nipussa 38,5cm ja avattuna 99cm. Siiman ja soljen kokonaispituus 55cm.Matosen kokonaispituus on n. 12 cm.

Onkivapa on valmistettu Kiinassa.

Yugie Toys kissasyötit on valmistettu Suomessa käsityönä.

Lisätiedot

Brändi

Yugie