Ale!

Yoggie Pot

Alkuperäinen hinta oli: 21,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

LickiMat Yoggie Pot aktivointilelu sopii ruokailun hidastamiseen, virikkeeksi ja hauskanpitoon kaiken kokoisille koirille.

LickiMat Yoggie Pot on kulhomainen, helposti täytettävä virikekuppi, joka on täydellinen valinta esimerkiksi jauhelihalle, märkäruoalle sekä liotetulle nappulallekin. Tai kaikkien edellä mainittujen sekoitukselle. Pidennetty ruokailu ehkäisee lemmikin tylsistymistä tarjoten lajityypillistä puuhastelua ruoanhankinnan parissa. Lajityypillisen käyttäytymisen mahdollistaminen vähentää lemmikkien häiriökäyttäytymistä. Koiran rakastavat työskentelyä ruoan saamiseksi, ja se tuottaa mielihyvää jopa enemmän kuin syöminen itsessään. Nirsot koirat alkavat usein syödä paremmin kun ruoan eteen joutuu näkemään vaivaa.

Yoggie Pot virikelelun seinillä on nystyröitä, jotka auttavat pitämään ruoan lelun sisällä. Yoggie Pot aktivointikuppi ei ole kaikkein vaikein virikekuppi, joten se sopii hyvin myös pennuille ja vilkkaille koirille, jotka eivät jaksa keskittyä kauan yhteen asiaan kerrallaan. Myös ahneet koirat tarvitsevat välillä helpomman puuhan, ettei aktivointi tunnu niistä aina turhauttavalta. Vaikeutta Yoggie Pot virikekuppiin saa lisättyä pakastamalla ruoan sen sisälle. Yoggie Pot lelua ei ole tarkoitettu pureskeltavaksi, joten se kannattanee jäädyttää vain osittain, jotta koira saa ruokaa nuoltua helpommin eikä ala järsiä itse kuppia.

  • Nopea täyttää, helppo käyttää
  • Sopii hyvin päivittäiseen ruokailun virikkeellistämiseen
  • Nirsoille ruokahalun parantamiseksi
  • Kestää mikron, astianpesukoneen sekä pakastamisen
  • Käy kaiken kokoisille koirille
  • Ei sovellu puruleluksi

Koko noin 9,5 x 9 cm. LickiMat Yoggie Pot sopii virikkeeksi kaiken kokoisille koirille. Isomman koiran ruoan voi tarjota useammassa osassa, pienen koiran ruoka mahtuu kokonaisuudessaan kuppiin.

Yoggie Pot on konepesun, pakastuksen ja mikroaaltouunin kestävä. Ei BPA:ta, PVC:tä, ftalaatteja, silikonia tai TPE-muovia. Kasvipohjaisesta luonnonkumista valmistettu LickiMat on 100 % kierrätettävä.

Valvothan koirasi leikkejä ja opeta virikelelujen oikeanlainen käyttö, LickiMat Yoggie Pot on tarkoitettu ruokintaan, ei puruleluksi. Anna lelu aina ensin helppona, jotta leikkimiseen ei liity turhautumista. Virikeleluja on hyvä olla useampi erilainen, koiran tottuessa leluun se ei enää kylläänny henkisesti yhtän paljon lelulla puuhastelusta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

LickiMat

Väri

, ,