Virbac Evimox 30 ml

15,75 

Kokonaisvaltainen lähestymistapa tukemaan lemmikkien ruoansulatuskanavan terveyttä.

Maittava pasta kätevässä ruiskussa annettavaksi suun kautta.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7604 Osastot: , ,

Kuvaus

Montmorilloniitti, huippuluokan savi suoliston terveyden tukemiseen
Bentoniitilla – montmorilloniitilla (smektiitillä) on kyky imeä itseensä suuria määriä vettä. Smektiitin on eri eläinlajeilla osoitettu imevän itseensä bakteereja, toksiineja ja viruksia. Smektiitin on myös osoitettu suojelevan suoliston limakalvoja, vähentävän tulehdusta ja auttavan veden imeytymistä takaisin suolistoon. Nämä  ominaisuudet tukevat yhdessä ruoansulatuskanavan terveyttä varsinkin ripulin aikana.
Kationien vaihtokapasiteetin ansiosta montmorilloniitti pystyy sitoutumaan epäorgaanisiin ja orgaanisiin kationeihin kuten esimerkiksi proteiineihin. Vaihtokelpoisten kationien vaihtelu vaikuttaa veden ja turvotuksen enimmäismäärään.

Glutamiini, suolistolle välttämätön ruokavalion osa . Monet tutkimukset painottavat glutamiinin roolia suolistossa. Sen lisäksi, että se on tärkeä energianlähde enterosyyteille, glutamiinia tarvitaan enterosyyttien lisääntymiseen ja erikoistumiseen. Glutamiinilla on myös osoitettu olevan tulehduksenvastaisia ominaisuuksia ruoansulatuskanavassa.

Mannan-oligosakkaridit, prebioottinen täydennys .Mannan-oligosakkaridit ovat prebioottityyppi. MOS voivat sitoutua bakteereihin ja solureseptoreihin auttaen ehkäisemään bakteerien sitoutumista suolistoon. Mannan-oligosakkaridit helpottavat laktobasillipopulaatioiden kasvua ja niiden uskotaan mukauttavan immunivastetta. Prebioottien suosiminen probioottien sijaan johtuu siitä, että probiootit voivat huutoutua ulos ennen kuin bakteerit voivat lisääntyä ripuliperiodien aikana, sekä probioottien varastoinnin vaikeus.

Evimox ® sisältää myös ELEKTROLYYTTEJÄ (K+,Na+, Cl-), jotka auttavat lievittämään menetyksiä ja tukevat suoliston terveyttä. DEKSTROOSIA helposti absorboitavaa ja käytettävää energianlähdettä keholle

Koostumus: Glyseriini, Dekstroosi (hyvin sulava hiilihydraatti), Juurikasmelassi, Hiivat ja niiden osat [panimohiiva], Natriumkloridi, Kaliumkloridi, Magnesiumkloridi. Lisäaineet (per 100 ml): Sidonta-aine, paakkuuntumisenestoaine & sakeuttamisaine: E558 Bentoniitti – montmorilloniitti 40 g. Sisältää sakeuttamis- ja hyytelöimisaineita (limaa  muodostavien aineiden lähde).

Käyttöohjeet: Akuutin ripulin ja siitä toipumisen aikana.
Annostele Evimox ® kahdesti päivässä eläimen suuhun 1 – 2 viikon ajan;
huomattavaa edistystä nähdään yleensä 3 päivän jälkeen.

Annostelu:

Kissat ja koirat alle 5 kg   2 ml kahdesti päivässä
Kissat ja koirat 5-15 kg    3 ml kahdesti päivässä
Koirat 15-30 kg               5 ml päivässä
Koirat yli 30 kg               7 ml kahdesti päivässä

Lisätiedot

Paino 0,075 kg (kilogramma)