Versele-Laga complete cuni adult 1,75 kg

19,07 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5393 Osastot: ,

Kuvaus

Versele-Laga Complete Cuni on maistuva ja helposti sulava pelletti täysravinto kaneille.

Pitkät, jauhamattomat kuidut, joissa on runsaasti silikaatteja, antavat paljon tekemistä hampaille ja kuluttavat niitä, mikä on välttämätöntä kaneille. Puristamismenetelmän ansiosta tuotteeseen on saatu lisättyä palasia tuoreista vihanneksista. Koska ruoka sisältää vähintään 10% tuoreita vihanneksia, kanitt syövät sitä mielellään ja saavat samalla paljon tärkeitä vitamiineja. Kanitt ovat luonnostaan kasvissyöjiä, joiden ravinnossa tulee olla riittävästi kuituja ja vähän tärkkelystä. Cuni Complete sisältää 20% raakakuitua. Erityisen valmistusmenetelmän ansiosta jauhamattomat, pitkät, silikaattipitoiset kuidut on saatu mukaan puristeisiin. Nämä pitkät kuidut tukevat suoliston toimintaa ja kuluttavat hampaita. Matala energiapitoisuus, matala tärkkelyspitoisuus ja korkea kuitupitoisuus ovat ihanteellinen perusta helposti sulavalle, tasapainoiselle ravinnolle. Näin kani pysyy ihannepainossaan. Lisätyt prebiootit – frukto-oligosakkaridit (FOS) ja mannaanioligosakkaridit (MOS) – auttavat piennisäkkäitä ylläpitämään tervettä suolistobakteerikantaa, jotta ruoansulatus toimii ongelmitta.

Puristeisiin on lisätty muutamia välttämättömiä vitamiineja:

  • A-vitamiini: ihosolujen uusiutuminen, näkökyky, lisääntyminen ja aineenvaihdunta.
  • D3-vitamiini: kalsiumin ja fosforin imeytyminen, luun aineenvaihdunta.
  • E-vitamiini ja C-vitamiini: tärkeitä antioksidantteja, jotka suojaavat soluja vapailta radikaaleilta ja lisäävät elimistän puolustuskykyä.

Luonnollisten kasvipigmenttien ja antioksidanttien (luteeni ja beetakaroteeni) lisääminen edistää yleistä vastustuskykyä. Omega-3- (pellavansiemenistä) ja omega-6-rasvahapot (tietyistä kasviöljyistä) edistävät ihon terveyttä ja turkin kiiltoa. Tietyt luontaiset kuidut vähentävät suolistokanavaan ilmestyvien karvapallojen riskiä. Yucca-uute sitoo ammoniakkia ja muita hajua aiheuttavia ainesosia. Näin epämiellyttävät hajut vähenevät.

Valmistusaineet: vihanneksia (väh. 10 %), vihannesten johdannaisia, viljatuotteita, kasvisproteiiniuutteita, siemeniä, mineraaleja, FOS, MOS, lesitiiniä (0,2%), Yucca-uutetta, kehäkukkauutetta

Ravintosisältö: kuitu 20 %, proteiini 15 %, hehkutusjäännös 8 %, rasva 3 %, kalsium 0.9 %, fosfori 0.6 %Lisätty / kg: A-vitamiini 10000 I.U., D3-vitamiini 1500 I.U., E- vitamiini 30 mg, C-vitamiini 100 mg, kupari(II)sulfaatti 10 mg

Lisätiedot

Paino 1,8 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 22 × 11 cm (senttimetri)