Trixie Soft Clicker

4,95 

Soft Clicker naksuttimessa on hiljaisempi ääni ja se sopii hyvin myös ujommille koirille ja pennuille. Hyvä valinta myös herkkäkorvaisille omistajille

3 varastossa

Kuvaus

Naksutin Trixie Dog Activity Soft Clicker on tehokas koulutuksen apuväline. Soft Clicker soveltuu erityisesti pennuille ja herkille eläimille, koska naksuttimen äänessä on pehmeä sävy. Siinä on tasainen ääni, joka toimii nappia painamalla. Soveltuu koirille, kissoille, kaneille ja linnuille. Kätevä käyttää, varustettu joustavalla käsilenkillä, jonka voi myös nopeasti irroittaa naksuttimesta.

Värilajitelma. Toimitettavan tuotteen väri vaihtelee.

Ehdollista koira naksuttimen ääneen antamalla heti naksauksen jälkeen nami ja toista tätä. Koira oppii pian naksuttimen äänisignaalin tarkoittavan, että palkkio on tulossa. Palkkio tulee antaa AINA, kun olet naksauttanut. Naksutinkoulutuksella opetat koirallesi haluttuja käytöksiä antamalla koirallesi sen, mitä se haluaa (herkku), kun se tekee toivomasi asian. Naksuttimella kerrot koirallesi tarkasti ajoitettuna, että palkkio tulee juuri siitä asiasta, mitä se tekee silloin, kun naksautat. Mitä johdonmukaisemmin ja nopeammin palkkaat, sitä nopeammin koira oppii.