Trixie Lammas-pate tahna

3,95 

Trixie lampaanmakuinen herkkutahna tuubissa sopii niin palkkaukseen kuin aktivointilelujen täytteeksi.

Varasto loppu

Kuvaus

Trixie makutahna sopii parhaiten aktiviointilelujen täytteeksi mutta myös koiran palkkaamiseen. Sokeriton ja viljaton tahna tuoksuu voimakkaalta ja maistuu herkulliselta lampaanlihalta. Tuubista on helppo annostella tahnaa erilaisiin aktivointileluihin ja tahmea tahna tarttuu hyvin lelujen uurteisiin ja koloihin. Tahnamaisen herkun nuoleminen leluista kestää kauan ja koira saa nauttia puuhastelusta maustettujen lelujensa parissa pitkään.

Trixie lammaspaté toimii myös kätevänä palkkaustuubina. Voit puristaa herkkutahnan tuubista suoraan koiran saataville ja kädet sekä taskut pysyvät puhtaana.Voit puristaa herkkutahnan tuubista suoraan koiran saataville ja kädet sekä taskut pysyvät puhtaana. Tuubista saa annettua hyvin pienen määrän herkkua kerrallaan. Voimakkaan tuoksuisen ja herkullisen lammaspateen avulla saat annettua myös lääkkeet helpommin.
– Voimakas tuoksu, herkullinen maku
– Viljaton ja sokeriton
– Tahmea tahna tarttuu hyvin aktivointileluihin
– Siisti ja helppo käyttää
– Sopii myös palkkaukseen
– Erinomainen apu lääkkeiden antamisessa

Pakkauskoko: 110 g Valmistettu EU:ssa.
Sisältö: Liha ja lihaperäiset sivutuotteet (lammas 40%, kana 25%), perunatärkkelys, maissitärkkelys,  maitoproteiinijauhe, kasvikset (yrtit). Ei lisättyä sokeria. Viljaton.
Ravintosisältö: Raakaproteiini 9,8 %, raakarasva 24,7 %, raakakuitu 0,2 %, tuhka 1,3 %, kosteus 60,1 %

Lisätiedot

Paino 0,110 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...