Tickless Ultraäänikarkotin

29,95 

Sopii kaiken kokoisillekissoille ja koirille

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8757 Osastot: , ,

Kuvaus

Tickless Pet -punkkikarkotin on helppo, ympäristöystävällinen ja koiralle sekä kissalle turvallinen tapa karkottaa punkit ja kirput ilman haitallisia kemikaaleja. Tickless Pet on pieni ja kevyt laite, joka kiinnitetään lemmikin kaulapantaan. Laite on turvallinen myös pennuille ja tiineille lemmikeille, koska se ei sisällä mitään kemikaaleja tai hajusteita.

Kiinnitä laite kaulapantaan säleikkö ulospäin eläimen kehosta. Poista punainen suikale, jotta laite aktivoituu. Laitteessa vilkahtaa punainen valo neljä kertaa merkiksi siitä, että laite toimii. Laitteen toiminnan voi tarkastaa painamalla harmaata nappia, jolloin punainen led-valo vilkahtaa merkiksi siitä että laite toimii. Toiminta-aika on n. 6-12 kk aktivoinnista. Tuote ei ole vedenkestävä mutta kestää hieman kosteutta (IP13). Mikäli laite kastuu kuivaa se välittömästi.

Jotta tuote pysyisi vaikuttavana tulee sen olla eläimellä koko ajan. Teho riippuu myös lemmikin turkin kunnosta. Laite ei poista tai tapa jo kiinnittyneitä punkkeja vaan ne tulee irrottaa. Laite lähettää ultraääntä, jota ihmiset ja lemmikit eivät huomaa, mutta joka häiritsee punkkeja ja kirppuja. Ne menettävät kykynsä ohjata liikettään ja pysyvät näin poissa lemmikin luota. Laite vaikuttaa n. 1,5 m säteellä.

Lisätiedot

Brändi

Tickless