Ale!

The ESSENTIAL Diary

4,55 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7396 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ESSENTIAL ylpeänä esittää – paljon toivottu the Dog Diary – Koiran oma päiväkirja. Kirjaa ylös koirasi eloa. ESSENTIAL-koirapäiväkirja mahdollistaa muistiinpanojen tekemisen koiran arjesta, oli kyse sitten uudesta perheenjäsenestä tai jo pidempään mukana kulkeneesta uskollisesta ystävästä. Päiväkirjaa taaksepäin selaamalla saat helposti seurattua koiran kehitystä taidoissa ja käyttäytymisessä. Täytetty päiväkirja antaa ihanille muistoille tilaa monen vuoden päästäkin tuoden iloa karvakuonon ystäville. ESSENTIAL DOG DIARY-päiväkirja on oiva lahja karvakuonolle; vastasyntyneelle uudelle perheenjäsenelle, syntymäpäiväksi, joululahjaksi, elämän muihin juhlahetkiin. Tai vaikka tuliaiseksi jollekin tärkeälle nelijalkaiselle ystävälle.

Päiväkirja on tyylikkään klassinen kirja, jonka kansi on päällystetty pellavakankaalla ja sivut ovat puuvapaata paperia.

Koirapäiväkirja on jokaisen koiranomistajan toivekirja, johon voi päiväkohtaisesti kirjata muistiin koiran kanssa tehdyt liikunnalliset harjoitteet, lenkkimaastot ja kertyneet kilometrit tai liikuntatunnit, päivän kuntoon ja terveyteen liittyvät huomiot, päivän ateriointiin liittyvät huomiot sekä harjoiteltaviin asioihin – liittyvät ne sitten perustaitojen opetteluun tai tavoitteellisempaan treenaukseen. Kirjassa on oma tilansa myös koiran perustiedoille, eläinlääkäritapaamisille, opituille taidoille sekä käsittelyjen (trimmit, pesut, hammaspesut, korvien ja silmien putsaus…) kirjaamiselle. Upea koiran tietopankki, joka jättää täytettynä muistot elämään. Elämäsi koiralle – ensin ne varastavat sydämesi, sitten ne varastavat petisi.

Huomioithan, että kirjan lyhyet tekstiosuudet ovat englanniksi. Katso lisäkuva sisällöstä.