Tetra FunTips tabletit 30 g / 75 tabl

7,24 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5669 Osasto:

Kuvaus

Akvaarion lasiin kiinnittyvä ruokatabletti
iso tabletti (halkaisijaltaan noin 1 cm)

pehmeä tablettiruoka kasvis- ja lihaa syöville pohja- ja pintakaloille
voidaan pudottaa akvaaron pohjalle tai painaa akvaarion lasiin kiinni
sisältää mm. spirulinaa, artemiaa ja gammarusrapua
soveltuu pehmeämmästä ruuasta pitäville pohjakaloille kuten monnisille ja nuoliaisille sekä pohjalla ruokaileville ahvenille kuten rusokirjoahvenille ja tonkijoille
ruoka soveltuu myös pinta- ja keskivedessä ruokaileville kaloille kuten tetroille, rasboroille ja hammaskarpeille kun se kiinnitetään akvaarion lasiin

Tetra FunTips on herkkuruoaksi tarkoitettu tablettiruoka, joka sisältää yhteensä 29 % pakastekuivattua katkaa (Gammarus sp.), suolalehtijalkaista (Artemia salina), surviaissääskentoukkaa ja vesikirppua (Daphnia sp.). Tabletti kiinnittyy akvaarion lasiin, jolloin kaloja on helppo katsella (esim. tarkastaa niiden kunnon). Käytä muutaman kerran viikossa perusruokien täydentäjänä. Maistuu myös pohjaruokana mm. monnisille.

Ainesosat: maitoa ja maidon sivutuotteita, nilviäisiä ja äyriäisiä (josta vesikirppuja 15 %, artemiaa 7 % ja katkoja 4,5 %), kasviproteiinia, kalaa ja kalan sivutuotteita, hiivaa, viljaa, hyönteisiä (surviaissääskentoukkia 2,5 %), leviä, öljyjä ja rasvoja, kasviperäisiä sivutuotteita, sokeria, lesitiiniä, väri- ja hapettumisenestoaineita.

Ravintosisältö: proteiinia 43,0 %, rasvaa 3,0 %, kuitua 2,0 %, tuhkaa 11,0 %, A-vitamiinia 11 863 IE*/kg , D3-vitamiinia 634 IE*/kg, E-vitamiinia 40 mg/kg, C-vitamiinia 173 mg/kg. Kosteuspitoisuus 9,0 %.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tetra FunTips tabletit 30 g / 75 tabl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 + three =