Poronsarvi 100 g

6,95 

Sarvet tulee Ranualta Anteron Poro lihajalostamolta.

Sarvet painavat n. 70 – 140 g / sarvi ja hinta on 6,95 / 100 g

Tilatessa huomioi että 1 kpl on 100 g, jos siis haluat esim. 200 g sarvia niin laita määräksi 2 kpl!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7331 Osasto:

Kuvaus

PORONSARVIA KOIRALLE?

Sen lisäksi, että poronsarvet ovat herkullisia ja turvallisia puruluita koiralle, ne ovat myös luontaisen terveellistä kaluttavaa, ilman lisäaineita tai muuta käsittelyä.

HissunKissussa myytävät poronsarvet tulevat Ranualta Anteron Poro lihajalostamolta. Sarvet on nyljetty, pesty, paloiteltu ja lempeästi kuivattu käsityönä, ilman lisäaineita tai muita keinotekoisia vaiheita.

Poronsarvissa saattaa olla myös pieniä jäänteitä nahasta, kalvoista sekä muusta aineksesta, joita sarviin luontaisesti kuuluu ja joka on omiaan lisäämään maistuvuutta ja houkuttelevuutta.

 

Poronsarvien antaminen koiralle on myös yllättävänkin terveellinen ratkaisu:

”Sarvien sisältämä kalsium ja fosfori on hyväksi luille ja hampaille. Kollageeni on hyvää luille, jänteille, nivelsiteille ja rustoille, myös glukosamiini on hyväksi nivelille ja kudoksille.

Sarven sisältämät lipidit liittyvät olennaisesti kasvuun ja kehitykseen, ja raudalla on positiivinen vaikutus verisoluihin. Sarven sisältämä kalium on hyväksi hermostolle ja lihasten toiminnalle, ja magnesium auttaa energian varastoinnissa ja vapauttamisessa.

Sarvien kerrotaan mm. parantavan turkkia, puhdistavan hampaita ja edistävän munuaisten toimintaa. Sarvet sopivat myös allergisille koirille.”

(Poron sivutuotteiden mahdollisuuksia-hanke, loppuraportti B-osa, Sallan kunta)