Pet Remedy matkasuihke 15 ml

8,02 

Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7603 Osasto:

Kuvaus

Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja levottomille nisäkkäille kuten koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille.

Pet Remedy on luonnollinen, stressiä poistava ja rauhoittava Valerianan, Vetivertin ja muiden rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus, jota on saatavilla sekä pistorasiaan kytkettävänä haihduttimena että sprayna (15 ml ja 200ml).

Aivojen luonnolliset ”viestinviejät”( välittäjäaineet) välittävät viestin hermoille joko rauhoittua tai kiihottua. Pet Remedy toimii näiden välittäjäaineiden rinnalla: Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja.
Pet Remedylla on siis rauhoittava (mutta ei unettava) vaikutus, joka alkaa välittömästi.
Käyttöohje:

Voidaan suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille (myös vaatteisiin), pH-neutraali (turvallinen iholla tai turkissa). Välitön vaikutus. Voidaan käyttää autossa, tallissa ja hevoskarsinassa. Voidaan suihkuttaa sormiin ja hieroa eläimen kuonoon, leuan alle ja rintaan.

Älä suihkuta suoraan lemmikin naamaan.

Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus (4-ALLYLANISOLE, PINENES, VETIVEROLS) voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Ainesosat:

Aqua, Isopropanol, Fragrance Blend, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance Blend Ingredients (Valerian Blend 266679), Valeriana Officinalis Root Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Salvia Officinalis Oil, Ocimum Basilicum Oil (Sweet Basil)

Varotoimet:

Älä käsittele märillä käsillä, älä sijoita lähelle lämmönlähdettä. Ei lasten ulottuville. Jos nestettä roiskuu käsille tai silmiin, pese se pois runsaalla vedellä.  Jos vahingossa nielet nestettä, käänny lääkärin puoleen ja näytä pakkausta.

Lisätiedot

Paino 0,035 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pet Remedy matkasuihke 15 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

15 + 12 =