Ale!

Nutrolin Sportti ravintoöljy

35,00  26,23 

500 ml

Huom!  päiväys parasta ennen 12/2019

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4505 Osastot: ,

Kuvaus

Nutrolin® Sportti™ suojaa työ- ja urheilukoiran elimistöä kovassa rasituksessa ja auttaa siten koiraa palautumaan nopeammin suorituksen jälkeen. Työ- ja urheilukoiran elimistö joutuu koville. Kova fyysinen kuormitus rasittaa tuki- ja liikuntaelimiä ja aiheuttaa niissä tulehdusta ja oksidatiivista stressiä. Nutrolin®Sportti™ sisältää runsaasti tulehdusta vaimentavia kalaöljyn omega-3-rasvahappoja sekä solukalvoja suojaavia antioksidantteja, E-vitamiinia ja astaksantiinia.

Koska rasvahappojen ja luonnollisten antioksidanttien varastoituminen lihaksiin ja muihin kudoksiin on hidasta, aletaan Sporttia antaa jo pari kuukautta ennen valmennus-, kisa- tai metsästyskauden alkua. Annostelua jatketaan seuraavaan lepokauteen saakka tai vaihtoehtoisesti koko vuoden ajan mikäli koira tekee työtä vuoden ympäri.

Koostumus/Ingredienser * 10 ml

Aktiiviaineet:
Kalaöljy/Fiskolja EPA + DHA 2000 mg
Astaksantiini 2 mg (Haematococcus pluvialis)
E-vitamiini 100 mg

Muut:
Rypsiöljy
Rosmariiniuute
Tokoferoliseos

* 100% luonnollisia raaka-aineita

Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä kolmen kuukauden kuluessa. Öljy sisältää punaista pigmenttiä, joka saattaa värjätä esimerkiksi tekstiilejä.

Nutrolin-tuotteissa käytetään kalaöljyä, joka koostuu eri kalalajeista saadusta öljystä. Näin saadaan aikaan kalaöljy, jonka EPA + DHA pitoisuus on sama jokaisessa valmistuserässä. Yksittäisen kalalajin  öljyn omega-3 pitoisuus vaihtelee vuodenajan ja kasvuolosuhteiden mukaan. Islantilainen Lysi toimittaa meille kalaöljyn. Öljyn valmistuksessa käytetyt kalat ovat syvänmeren kaloja, jotka on kalastettu Etelä-Amerikan rannikon puhtaista vesistä. Kalat on pyydetty alueilta, jossa kalastusta säädellään liikakalastuksen välttämiseksi.

Kalaöljyn valmistus Lysillä täyttää lääkevalmistuksen laatuvaatimukset. Valmistus on GMP- ja ISO-sertifioitua ja Islannin lääkelaitos valvoo tuotantoa. Lysin kalaöljyn laatu alittaa moninkertaisesti normit jotka EU:ssa on asetettu elintarvikelaatuisen kalaöljyn haitta-ainepitoisuuksille.

Lisätiedot

Paino 0.535 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nutrolin Sportti ravintoöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *