Non-Stop Canix Belt Vetovyö

79,95 

Vyötärönympärys

M = 70 – 108 cm

L = 90 – 130 cm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä vetovyö on erittäin kevyt ja huolella suunniteltu, sen jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Sen ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Me kutsuimme maailmaan parhaat koirajuoksijat mukaan kehittämään CaniX vetovyötä, kuuntelimme heidän toiveet ja lopputuloksena valmistui tämä innovatiivinen juoksuvyö. Lopputulos on myös koirajuoksun moninkertaisen Maailmanmestarin Ben Robinsonin suosikki.

Vetovyö painaa ainoastaan 280 grammaa ja on erittäin kestävä. Tekninen ja hengittävä materiaali takaa sen, että vyö on miellyttävä joka lämpötilassa. CaniX vetovyössä on lukittava sulkurengas koiran vetonarua varten. Tämä rengas liukuu vyön etuosassa sivuttain seuraten koiran liikkeitä, näin ollen paine jakautuu tasaisesti lantiollesi vaikka koira ei olisi samassa linjassa. Tämä helpottaa tasapainon säilyttämistä tiukoissakin mutkissa.

CaniX vetovyössä on paljon säätömahdollisuuksia, jolloin se sopii hyvin erilaisille vartalotyypeille. Juoksuvyömme on saatavan kolmessa koossa; small, medium ja large. Takana on tasku johon mahtuu useimmat älypuhelinmallit. Vyössä on myös hyvät heijastimet.

lisätietoja www.nonstopdogwear.com/fi/tuote/canix-belt/

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Non-stop

Koko

L, M

Saatat myös pitää...