Naturis Fresh Meat Nauta 650 g

4,78 

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4542 Osastot: , ,

Kuvaus

Naturis Fresh Meat -treenimakkarat on valmistettu höyrykypsentämällä tuoreesta lihasta, jolloin kuolattavan houkuttelevat tuoksut ja maut säilyvät hyvin. Naturis makkaroiden herkullisuus viekin kielen mennessään.

Treenimakkaroiden valmistukseen käytetään ihmisravinnoksi kelpaavaa lihaa, joka tulee sertifioiduista teurastamoista. Tuotteeseen on  lisätty merilevää, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja perunatärkkelyksen avulla tuote pysyy kiinteänä. Naturis-makkaroiden koostumus treeninamiksi on täydellinen, sillä voit itse määritellä minkä kokoisia makupaloja teet. Heitettäväksi sopii hieman suuremmat palat, ja pieniksikin leikatut palat pysyvät hyvin kasassa. Taskuun unohdetut treeninamit myös ennemmin kuivuvat kuin homehtuvat.. Käytännöllinen makkara säilyy myös jääkapissa avattuna jopa koko viikon!

Naturis-treenimakkarat on tyhjiöpakattu, jolloin tuotteelle saadaan hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomaisen sulavuuden vuoksi sopii herkkävatsaisille koirille namipalaksi tai ruuaksi. Naturis Fresh Meat treenimakkarat soveltuvat erinomaisen hyvin koostumuksensa vuoksi niin treeninameiksi tokoon kuin jäljellekin, raakaruokkijoille matkaevääksi tai ihan vain ruuan sekaan lisukkeeksi. Tämä palkkamakkaroiden klassikko sopii koostumuksen ja useiden makuvaihtoehtoehtojen ansiosta usein myös herkkävatsaisille ja allegisille koirille.

Tuotesisältö 94% tuore nauta, 4% riisijauho, 2% lisätyt vitamiinit ja mineraalit

Analyysi
Proteiini 16,1%
Rasva 11,2%
Tuhka 2,7%
Kuitu 1,7%
Kosteus 61,9%

Säilytys: Avaamattomana valolta suojattuna, avattuna jääkaapissa vähintään 5 vrk, voit myös pakastaa valmiiksi pilkottuna! Avaamaton tuote säilyy 12 kk valmistuksesta.

Lisätiedot

Paino 0,650 kg (kilogramma)