Naturis Fresh Meat Lammas 200 g

2,86 

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9028 Osastot: , ,

Kuvaus

Naturis Fresh Meat -treenimakkarat on valmistettu höyrykypsentämällä tuoreesta lihasta, jolloin kuolattavan houkuttelevat tuoksut ja maut säilyvät hyvin. Naturis makkaroiden herkullisuus viekin kielen mennessään.

Treenimakkaroiden valmistukseen käytetään ihmisravinnoksi kelpaavaa lihaa, joka tulee sertifioiduista teurastamoista. Tuotteeseen on  lisätty merilevää, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja perunatärkkelyksen avulla tuote pysyy kiinteänä. Naturis-makkaroiden koostumus treeninamiksi on täydellinen, sillä voit itse määritellä minkä kokoisia makupaloja teet. Heitettäväksi sopii hieman suuremmat palat, ja pieniksikin leikatut palat pysyvät hyvin kasassa. Taskuun unohdetut treeninamit myös ennemmin kuivuvat kuin homehtuvat.. Käytännöllinen makkara säilyy myös jääkapissa avattuna jopa koko viikon!

Naturis-treenimakkarat on tyhjiöpakattu, jolloin tuotteelle saadaan hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomaisen sulavuuden vuoksi sopii herkkävatsaisille koirille namipalaksi tai ruuaksi. Naturis Fresh Meat treenimakkarat soveltuvat erinomaisen hyvin koostumuksensa vuoksi niin treeninameiksi tokoon kuin jäljellekin, raakaruokkijoille matkaevääksi tai ihan vain ruuan sekaan lisukkeeksi. Tämä palkkamakkaroiden klassikko sopii koostumuksen ja useiden makuvaihtoehtoehtojen ansiosta usein myös herkkävatsaisille ja allegisille koirille.

Sisältö: 94% tuore lammas, 4% riisijauho, 2% lisätyt vitamiinit ja mineraalit
Ravintosisältö: proteiini 17,9%, rasva 10,1%, tuhka 3,1%, kuitu 0,60%, kosteus 62,2%

Lisäaineet: Vit. A Retinyyliasetaatti 6000 IU/kg, Vit. D3
500 IU/kg, Fe Rautasulfaattimonohydraatti 35 mg/kg,
I Kalsiumjodaatti anhydraatti 0.50 mg/kg, Cu Kuparisulfaatti
pentahydraatti 7.00 mg/kg, Mn Mangaanisulfaatti(II)
monohydraatti 15.00 mg/kg, Zn Sinkkisulfaatti monohydraatti
35.00 mg/kg, Se Natrium seleniitti 0.05 mg/kg.

Säilytys: Avaamattomana valolta suojattuna, avattuna jääkaapissa vähintään 5 vrk, voit myös pakastaa valmiiksi pilkottuna! Avaamaton tuote säilyy 12 kk valmistuksesta.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)