LickiMat Aktivointimatto Tuff Series 20 x 20 cm

18,90 

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8936 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

LickiMat Playdate Tuff aktivointimatto sopii sekä kissoille että koirille. Aktivointimatto sekä rauhoittaa aktiivista lemmikkiä että aktivoi passiivista lemmikkiä, joten se sopii kaiken kokoisille, ikäisille ja jokaisen aktiivisuustason kissalle ja koiralle. Nuolumatto on kehystetty kovalla muovilla, jotta koirasi ei erehtyisi syömään koko mattoa!

Aktivointimattoon levitetään kosteaa/pehmeää ruokaa tai herkkuja ja ne ”hierotaan” aktivointimaton kohokuviointiin. Lemmikki ei pysty näin hotkimaan ruokaa matosta, vaan sen tulee nuolemalla saada ruoka itselleen. Tämä rauhoittaa ruokailutahtia merkittävästi ja ehkäisee ahmimisesta aiheutuvia haittoja, kuten ruoansulatuksen häiriöitä tai oksentelua.

Aktivointimatto toimii erinomaisesti (hyper)aktiivisen koiran rauhoittamiseen ja keskittymiskyvyn parantamiseen. Esimerkiksi lelujen puremiseen ja ravistamiseen verrattuna nuoleminen on erittäin rauhoittavaa tekemistä ja auttaa luontaisesti koiraa laskemaan kierroksiaan. LickiMat aktivointimattoa voidaan käyttää esimerkiksi ennen yksinoloa sekä sen opettelun alkuvaiheissa tai opettaa jokin tila tai huone koiralle miellyttäväksi paikaksi olla ja rauhoittua.

  • Nuoleminen on rauhoittavaa tekemistä
  • Hidastaa hotkivan lemmikin ruokailutahtia
  • Valmistettu turvallisesta TPR-kumista
  • Sarjasta löytyy useita eri kokoisia ja eri tavoin kuvioituja mattoja
  • Aktivointimattoon voidaan käyttää mm. märkäruokaa, raakaruokaa, turvotettua kuivamuonaa, pateita
  • Matto kestää myös pakastamisen

Kestää konepesun.

Koko
20 cm x 20 cm

Lisätiedot

Paino 0,225 kg (kilogramma)
Brändi

LickiMat

Saatat myös pitää...