Lemmibox Koiran valjaat

33,78 36,67 

Lemmiboxin koiran valjaat sopivat erinomaisesti Suomen syys- ja talvisäähän käytettäväksi vettä hylkivän Oxford-materiaalin ansiosta. Voit pukea ja riisua valjaat ilman ahtaita kaula-aukkoja kolmen pikalukon avulla. Heijastavat ompeleet ja nauhat valjaiden etuosassa tekevät myös pimeällä liikkumisesta turvallisempaa. 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Valjaissa on kolme kestävää pikalukkoa, joiden avulla valjaiden pukeminen ja riisuminen käy helposti. Kytke lukko ensin kaula-aukon kohdalta kiinni ja vasta sitten sivuilta. Näin koirakaan ei ahdistu valjaiden kytkentä vaiheessa.

Valjaissa on myös neljä säätökohtaa, joilla räätälöit valjaat juuri sopiviksi koirallesi ja varmistat parhaan mahdollisen istuvuuden. ’Valjaiden edessä ja selkäpuolella sijaitsevat kiinnikkeet on valmistettu vahvasta metallista.

Lemmiboxin koiran valjaista on moneen – saat niistä tekniset valjaat, kun kytket hihnan koiran etupuolella olevaan kiinnityslenkkiin. Näin pysyt koko ajan kontrollissa, vaikka koira nykisi.

Pehmustetun  sisäpinnan ansiosta koiran olo on mukava lenkillä.

  • Ergonomiset koiran valjaat vettä hylkivästä Oxford-materiaalista.
  • Kolme kestävää pikalukkoa pukemisen ja riisumisen helpottamiseksi
  • Neljä eri säätökohtaa parhaan mahdollisen tuen varmistamiseksi.
  • Kahva selän yläpuolella koiran hallitsemiseksi kaikissa tilanteissa.
  • Pehmustettu sisäpinta lisää koiran mukavuutta lenkkeillessä tai vaeltaessa.
  • Pesu 30°C pesukoneessa (suosittelemme pesupussia) tai käsin. *(Huomaa, että valjaat voivat hetkellisesti kutistua pesun jälkeen. Saat ne venyttämällä takaisin alkuperäisiin mittoihin.)
  • Värivaihtoehtoina oranssi, musta, violetti tai sininen. Valitse mieleisesi!

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Väri

, , ,

Brändi

Lemmibox