Jussipaita original

24,11 

Klassikkoväri sopii uskolliselle metsien käskyttäjälle, jonka jalo tehtävä on pitää reviiri ruodussa ja rusakot liikkeessä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 5073 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suuri vatsa-aukko ja pehmeät jalkaremmit

Useista muista koiranneuleista poiketen Jussipaitaan on suunniteltu riittävän suuri vatsa-aukko myös poikakoiria ajatellen, jotta paita ei likaantuisi pissalenkkien aikana. Pehmeät joustavat jalkaremmit on suunniteltu niin etteivät, ne estä koirasi luonnollista liikkumista, mutta estävät neuleen ikävän rullautumisen selän päälle.

Koirien jussipaita jatkaa pohjalaisen klassikkoneuleen perinnettä täysin uudella ja ihastuttavalla tavalla. Koirien Jussipaita sopii ahkerille ja sisukkaille hurtille, joilla on rehtiä suomalaista asennetta!

Jussipaidan materiaali on suunniteltu hyvin joustavaksi, jotta se myötäilee erinomaisesti koirasi kehon liikkeitä. Tästä syystä täysin vaatteisiin tottumattomat koirat rakastavat neuleen ainutlaatuista tunnetta.

Jussipaita on oivallinen valinta syksystä kevääseen. Paita lämmittää koiraasi tehokkaasti, minkä ansiosta ystäväsi tulee nauttimaan yhteisistä kävelylenkeistänne – säällä kuin säällä!

Kokotaulukko

Selkämitta on koiraa mitatessa mitoista tärkein. Neule on laadukasta joustavaa materiaalia joten rinnanympärys ja kaula venyvät tarvittaessa reilusti mukaillen mukavasti koirasi liikkeitä.

 

XS                        S                           M                       L                  XL                  XXL

A, 28 cm          34 cm                 38 cm              48 cm             65 cm             80 cm

B, 30 cm          36 cm                 44 cm              52 cm             62 cm              72 cm

C, 22 cm          24 cm                 26 cm              28 cm             40 cm             44 cm

Tarkemmat rotukohtaiset kokosuositukset sivulta

www.jussipaita.com

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, XS

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jussipaita original”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × 3 =