Ale!

JBL Denitrol 100 ml

6,01 

Päiv. 02/23

Bakteeritiiviste uuden akvaarion käynnistämiseen, bakteerikannan vahvistamiseen vedenvaihtojen, kalatautien ja lääkekuurien aikana. Sisältää hajottajabakteereita ja erityisiä entsyymejä, jotka hajottavat kalojen ulosteita, muuta likaa ja haitallisia yhdisteitä akvaariosta.

100 ml = 3000 L

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8147 Osastot: ,

Kuvaus

Jotta kalat voivat hyvin, akvaarion vedessä tulee olla riittävä bakteerikanta, joka hajottaa vedestä haitallisia yhdisteitä, kuten ammoniumia ja nitriittiä. JBL Denitrol on erityinen bakteeritiiviste, jonka sisältämät bakteerit ja entsyymit tehostavat uuden akvaarion kypsymistä, vahvistavat akvaarion bakteerikantaa esimerkiksi vedenvaihtojen yhteydessä ja edesauttavat bakteerisamennuksen poistumista.  Kalatautien lääkitsemisen jälkeen auttaa palauttamaan akvaarion bakteerikannan tasapainoon. Sisältää kahdeksan erilaista bakteerikantaa.

Annostus 10ml/20l uutta akvaariota perustettaessa ja lääkekuurien jälkeen, 10ml/300l vedenvaihtojen yhteydessä.
Ravista pulloa huolellisesti ja mittaa oikea annos akvaarioon. Erityisesti uusissa akvaarioissa on suositeltavaa lisätä veteen vedenparannusainetta vähintään tuntia ennen bakteeritiivistettä.

Kalojen tuominen akvaarioon voidaan aloittaa asteittain 24 tunnin kuluessa JBL Denitrolin lisäämisestä. Huomioithan, että bakteerit kuolevat nopeasti, jos niille ei ole tarjolla ravintoa, joten mikäli haluat lisätä kalat myöhemmin, lisää akvaarioon 1-2 päivän välein murunen kalanruokaa. Älä lisää kaloja akvaarioon, jos JBL Denitrolin lisäämisestä on kulunut yli 24 tuntia, eikä bakteereita ole ruokittu.

Huom! Elävät bakteerit eivät kestä kylmää.