Iams sea collection kastikkeessa

11,75 

IAMS Delights gravy Sea collection on lajitelma märkäruokia aikuisille kissoille. Kalanmakuisia paloja kastikkeessa. Täysravinto.

13,14 € / kg

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4639 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

IAMS Delights on 100 % täydellistä ja tasapainoista ruokaa aikuisille kissoille. Täydellinen ravinto ja vastustamaton maku.

12 x 85 g

  • 3 x IAMS Delights villitonnikalaa ja herneitä kastikkeessa
  • 3 x IAMS Delights höyrytettyä lohta ja turskaa kastikkeessa
  • 3 x IAMS Delights merikalaa ja papuja kastikkeessa
  • 3 x IAMS Delights herkullista makrillia ja taimenta kastikkeessa

IAMS Delights villitonnikalaa ja herneitä kastikkeessa: Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (8 % tonnikalaa), kasvikset (4 % kuivattuja herneitä), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

IAMS Delights höyrytettyä lohta ja turskaa kastikkeessa: Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4 % lohta, 4 % turskaa), kasvisperäisiä tuotteita, kivennäisaineita.

IAMS Delights merikalaa ja papuja kastikkeessa: Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalaperäiset tuotteet (4 % merikalaa), kasvikset (4 % vihreitä papuja), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

IAMS Delights herkullista makrillia ja taimenta kastikkeessa: Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4 % makrillia, 4 % taimenta), kasvisperäisiä tuotteita, kivennäisaineita.

Proteiini 9,2 %, Rasvapitoisuus 4,8 %, Tuhka 1,4 %, Raakakuitu 0,4 %, Kosteus 79,3 %

D-vitamiini: 200 IU/kg, E-vitamiini: 100 mg/kg. Hivenaineet: kuparisulfaattipentahydraatti: 1,8 mg/kg, kaliumjodidi: 0,37 mg/kg, mangaanisulfaattimonohydraatti: 2,1 mg/kg, sinkkisulfaattimonohydraatti: 32 mg/kg.

Suositellaan yli 1-vuotiaille kissoille.

Valmistusmaa: Hollanti

Lisätiedot

Paino 1,020 kg