Iams Naturally 12 x 85 g

8,68 

IAMS Naturally Adult ‑kissanruoka aikuiselle kissalle.
Liha- ja kalalajitelma kastikkeessa.
Suositellaan: 1–6 vuotiaille täysikasvuisille kissoille

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6841 Osastot: , ,

Kuvaus

IAMS® Naturally ‑valikoima tarjoaa 100% tasapainoista täysravintoa kissoille. Valikoima valmistetaan hyvin sulavista luonnollisista raaka-aineista – silmin nähden terveempi, vahvempi ja onnellisempi lemmikki.

Erittäin hyvin sulavat ainesosat tarkoittavat, että ravintoaineet imeytyvät ruoasta ja auttavat kissaa voimaan hyvin sisäisesti ja ulkoisesti.

 

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4 % MSC-sertifioitua turskaa), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineet, öljyt ja rasvat (0,01 % kalaöljyä, 0,05 % auringonkukkaöljyä).
Liha ja eläinperäiset tuotteet (4 % lammasta), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineet, öljyt ja rasvat (0,1 % kalaöljyä, 0,05 % auringonkukkaöljyä).
Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4 % MSC-sertifioitua tonnikalaa), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineet, öljyt ja rasvat (0,1 % kalaöljyä, 0,05 % auringonkukkaöljyä).
Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4 % lohta), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineet, öljyt ja rasvat (0,1 % kalaöljyä, 0,05 % auringonkukkaöljyä).

 

Lisäaineet

Lisäaineet: Vitamiinit: D3-vitamiini: 250 IU/kg, E-vitamiini: 150 mg/kg. Hivenaineet: Mangaanisulfaattimonohydraatti: 2,2 mg/kg, sinkkisulfaattimonohydraatti: 33,5 mg/kg.

 

Ravintoaineet

Proteiini 9,3 %
Rasvapitoisuus 5,1 %
Tuhka 1,8 %
Raakakuitu 0,4 %
Kosteus 79,3 %

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iams Naturally 12 x 85 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 × one =