Iams Land & Sea Collection 12 x 85 g

14,25 

IAMS Delights -sarjan liha- ja kalalajitelma kastikkeessa -ravinto on täydellistä ja tasapainoista märkäruokaa aikuisille kissoille
Suositellaan: Yli 1-vuotiaille aikuisille kissoille.

14,61 € / kg

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4638 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Liha- ja kalalajitelma kastikkeessa sisältää neljä herkullista ruokaa, joihin kissasi ihastuu: maukasta kanaa ja kalkkunaa, lammasta ja paprikaa, tonnikalaa ja herneitä sekä höyrytettyä lohta ja turskaa. Jokainen resepti valmistetaan huolella laadukkaista ainesosista ja se tarjoaa kissallesi vastustamattomia makuelämyksiä. IAMS Delights tarjoaa tärkeitä ravitsemuksellisia etuja kissasi elämän jokaiseen vaiheeseen.

🐾 IAMS Delights maukasta kanaa ja kalkkunaa kastikkeessa:
Liha ja eläinperäiset tuotteet (42% muun muassa 14% kana ja 12% kalkkuna), kasviperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

🐾 IAMS Delights lammasta ja paprikaa kastikkeessa:
Liha ja eläinperäiset tuotteet (38% muun muassa 4% lammas), kasvikset (4% paprika, kuivatusta paprikasta), kasviperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

🐾 IAMS Delights villitonnikalaa ja herneitä kastikkeessa:
Liha ja eläinperäiset tuotteet (30%), kalat ja kalatuotteet (8% tonnikala), kasvikset (4% silpoydinherneet, kuivatuista herneistä), kasviperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

🐾 IAMS Delights höyrytettyä lohta ja turskaa:
Liha ja eläinperäiset tuotteet (34%), kalat ja kalatuotteet (4% lohi, 4% turska), kasviperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

Ravintoaineet: Valkuainen: 9.2%, rasvapitoisuus: 4.8%, tuhka: 1.4%, raakakuitu: 0.4%, kosteus: 79.3%.

Lisäaineet: *(/kg), Vitamiinit: D₃-vitamiini: 200IU, E-vitamiini: 100IU, tauriini 400mg, biotiini 100μg. Hivenaineet: mangaani (mangaanisulfaatti monohydraatti): 0.68mg, sinkki (sinkkisulfaatti monohydraatti): 11.3mg.

*Täydentävät tasot lisätty valmistusvaiheessa.

Lisätiedot

Paino 1,020 kg (kilogramma)