Hoikan Herkku Voikukkaniittyheinä 500 g

20,95 

Kesän 2024 satoa

Valmistaja

Hoikan Herkku, Liperi

41,90 € / kg

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6299 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Koostumus: kuivattu voikukka, timotei, juolavehnä, vuohenputki, heinäratamo ja niittyheinä

Voikukka on yksi kanien ja marsujen suosikkiyrtti. Sen ihana tuoksu houkuttelee eläintä ja tekee seoksesta vastustamattoman! Voikukka sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia, sekä kalsiumia. Se myös ehkäisee anemiaa ja voikukassa on runsaasti rautaa. Seos sopii erityisesti toipilaille eläimille, sillä voikukka on tunnettu vuosisatoja rohtona ruokahaluttomuuteen. Voikukkaa onkin käytetty jo 1500 -luvulta apteekkareiden vakituisessa käytössä!

Seoksessa on lisäksi jonkin verran niin ikään ruoansulatusta edistävää juolavehnää. Niittyheinä, timotei, vuohenputki ja heinäratamo tuovat kuituja ja vitamiineja seokseen, joka maistuu yleensä myös niille jyrsijöille, jotka eivät varsinaisesti heinää syö!

Kotimainen tuote!

Hoikan Herkun yrtti- ja heinäsekoitukset ovat Pohjois-Karjalassa käsin pakatut tuotteet on tarkoin valituista yrteistä koottuja herkkuja ja täydennysrehuja. Ne sopivat niin kaneille ja jyrsijöille, kuin maakilpikonnille, papukaijoille, koirille, hevosille ja muille eläimille. Tuotteet ovat täysin lisäaineettomia ja kotimaisia ja ne on hellävaraisesti kuivattu, jolloin ne säilyttävät värinsä ja tuoksunsa, sekä vitamiinit.

Kotimainen täydennysrehu kaneille, maakilpikonnille ja jyrsijöille.

Säilytä viileässä, kuivassa ja auringonvalolta suojattuna.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 21 × 12 cm (senttimetri)
Brändi

Hoikan Herkku