Hoikan Herkku Marja-aronia 50 g

2,54 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2071 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hoikan Herkun kotimainen kuivattu marja-aronia on todellinen kuitu- ja vitamiinipommi! Marjasta on kylmäpuristettu ensin mehut pois, jonka jälkeen ne on huolellisesti kuivatettu. Tällä tavoin käsiteltynä jäljellä on enemmän kuitua, mutta vähemmän sokeria, kuin kokonaisessa marjassa. Se on sopiva herkku kaikille kaneille ja jyrsijöille.

Marja-aronia sisältää lisäksi:
C-vitamiini
E-vitamiini
flavonoidit (mm. parantaa vitamiinien imeytymistä, puolustaa soluja sienitauteja ja bakteereja vastaan, heikentää syöpäsolujen toimintaa)

Marja-aronian terveellisyys perustuu sen sisältämiin antioksidantteihin antosyaniiniin, kversetiiniin, peinidiiniin, delfinidiiniin, petunidiiniin sekä malvidiiniin. Antosyaniin tiedetään esimerkiksi hidastavan solujen hajoamista sekä näin suojaavan kroppaa sekä ulkoisilta että sisäisiltä vanhenemisen merkeiltä. Antosyaanin tiedetään myös olevan yhteydessä madaltuneeseen virtsatieinfektioiden riskiin, ja parantaa ääreisverenkiertoa, pitää verensokeriarvot tasaisempina, sekä sydämen terveempänä. Marja-aroniat sisältävät myös runsaasti C-vitamiinia, folaattia, mangaania, magnesiumia sekä rautaa.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoikan Herkku Marja-aronia 50 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × three =