FitDog energy+rehydrate 600 g

21,84 

Ostaessasi molemmat

FitDog recovery potato 600 g ja energy rehydrate 600 g

saat kaupanpäälle FitDog shakerin!

Etu voimassa niin kauan kuin shakereitä riittää

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4983 Osasto:

Kuvaus

Onko koirasi huono juomaan? Oletko huolissasi sen nestetasapainosta rasituksen aikana, kuumina päivinä tai erikoistilanteissa kuten synnytyksen ja imetyksen yhteydessä, matkustaessa tai vanhojen koirien kanssa?
Harrastatko lajeja, joissa koirasi tarvitsee energiaa, muttet kuitenkaan pysty antamaan sille kiinteää ruokaa ennen suoritusta?

FitDog nesteytys- ja energiatuote ja on kehitetty juuri näihin tarpeisiin.
FitDog Energy+Rehydrate -juomajauhetta käytetään koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen rasituksen yhteydessä sekä tilanteissa, joissa koira muutoin tarvitsee lisänestettä. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi harrastus- ja kilpailukoirille, tiineille ja imettäville nartuille, vanhoille koirille, toipilaille sekä kaikille koirille lämpimällä säällä.
Tuotteessa on yli 50 % kasvirasvaa, joka on helposti hyödynnettävää energiaa koiralle. Tuote sisältää myös nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja sekä proteiinia.
Jauhe sekoitetaan veteen ravistamalla pullossa. Valmis juoma on puuromaista ja maistuu makutestiemme mukaan useimmiten erittäin hyvin myös nirsoille koirille.
Saatavilla 600g ja 250g pakkauksissa.
600g pakkauksesta riittää 20 täyttä annosta 20 kiloiselle koiralle. Jos tuotetta käytetään vain nesteyttämiseen ilman tarvetta lisäenergiaan, voi jauhetta annostella vain sen verran, että se tekee vedestä maistuvan. Tällöin pakkaus riittää useampaan kertaan.

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FitDog energy+rehydrate 600 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *