Ale!

FitDog Energy nesteytysjuomajauhe 600g

16,62 

Onko koirasi huono juomaan? Oletko huolissasi sen nestetasapainosta rasituksen aikana ja kuumina päivinä? Harrastatko lajeja, joissa koira tarvitsee energiaa muttet kuitenkaan pysty antamaan sille kiinteää ruokaa ennen suoritusta? FitDog Energy on kehitetty juuri näihin tarpeisiin.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4983 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käyttöohje: Tuotetta käytetään koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen rasituksen yhteydessä sekä tilanteissa, joissa koira muutoin tarvitsee lisänestettä. Tuote soveltuu aktiivisten koirien lisäksi erinomaisesti esimerkiksi tiineille ja imettäville nartuille, vanhoille koirille sekä toipilaille.

Energiatäydennys ennen suoritusta ja suorituksen aikana: Annostus 2 ruokalusikallista 10:tä painokiloa kohti. Sekoitussuhde 2 ruokalusikallista jauhetta/1-2 dl vettä. Suorituksen aikana juomaa voidaan antaa 2-3 tunnin välein pieninä kerta-annoksina.

Nesteytys: Nesteytys ja energiantäydennys on suositeltavaa aloittaa jo 1-2 päivää ennen suoritusta riippuen tulevasta rasituksesta ja nesteen tarpeesta. Nesteytys suoritetaan juottamalla koiraa useampia kertoja pieniä määriä (1-2 dl) kerrallaan. Nesteytyksessä jauhetta voi käyttää pienempiä määriä vain veden maustamiseen.

Jauhe sekoitetaan veteen ravistamalla pullossa.

Valmistusaineet: rasvajauhe, soijaproteiini

Lisäaineet: liha-aromi

Rasva on koiralle paras energianlähde, sillä se on erittäin hyvin sulavaa ravintoa. Rasva sisältää yli kaksinkertaisen määrän energiaa muihin ravintoaineisiin verrattuna. FitDog Energy & Rehydrate energia- ja nesteytysjuomajauhe sisältää yli 50 % rasvaa, josta aktiivinen koira saa tarvitsemaansa energiaa. Tuote sisältää myös proteiinia, jota koira tarvitsee esimerkiksi kudosten rakennusaineeksi. Tuotteessa on lihan aromi.

Rasvainen jauhe ei liukene kovin hyvin veteen, joten sekoita jauhe voimakkaasti ravistamalla pullossa. Valmis juoma on hieman puuromaista ja maistuu yleensä erittäin hyvin nirsoillekin koirille.

Ravintosisältö 100 g: Muuntokelpoinen energia 2,5 MJ / 587 kcal, Rasva 53,7 g, Valkuainen20,3 g, Hiilihydraatti 17,1 g, Tuhka 2,8 g, Raakakuitu 1,1 g, Natrium 0,5 g

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FitDog Energy nesteytysjuomajauhe 600g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

12 − five =