Finnabis Pihkavoide 25 ml

19,90 

KUUSENPIHKA – Luonnon oma lääke
Kuusenpihkaa on käytetty satoja vuosia suomalaisessa kansanparannuksessa. Pihkasalva sopii moniin vaivoihin erinäisimpiin vaivoihin. Pihka sisältää bakteeri- ja mikrobikasvua estäviä aineita. Finnabis pihkavoide eläimille on valmistettu Lapin puhtaasta kuusenpihkasta.

Varoitus: Pihkatuotteet eivät sovellu hartsiallergisille koirille tai ihmisille.

Tuote säilyy avattuna 36KK

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5494 Osasto:

Kuvaus

Koiran kanssa liikkuessa mm. metsässä voi sattua erilaisia haavereita, haavoja, hankaumia tai hyönteisenpuremia. Tassujen anturat voivat ärtyä tai tulehtua allergian, hankauksen tai vahingon seurauksena. Talvella tiesuola ja tassujen väleihin paakkuuntunut lumi kuivattaa anturoita. Tähän on avuksi Finnabis pihkavoide eläimille, joka on kotimainen 100% luonnontuote.

Finnabis pihkavoide on pehmeää, levittyy helposti ja tuoksuu miellyttävän metsäiselle. Koirat jättävät nuolematta salvalla käsitellyn, pihkan makuisen alueen, mikä nopeuttaa paranemista. Kuusenpihka on luonnon oma antibiootti, jota on käytetty satoja vuosia suomalaisessa kansanparannuksessa erilaisten haavojen, nirhaumien, bakteeri-, sieni-, ja hiivatulehduksien sekä muiden ihovaurioiden hoitoon.

Pihkavoide levitetään suoraan hoidettavalle ihoalueelle ja tarpeen vaatiessa päälle laitetaan suojaava side. Lisätään 1-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Voidetta on turvallista käyttää ja sitä voidaan laittaa useita kertoja ihan niin pitkään kuin on tarvetta. Usein kuitenkin muutama hoitokerta on riittävä. Finnabis pihkavoide levittyy helposti tuuheammallekkin karvakaverille, imeytyy hyvin ja hoitaa hellästi terveeksi.

Mihin Finnabis pihkavoidetta voidaan käyttää:
– tassujen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn
– halkeilevien ja kuivien tassujen hoitoon
– rauhoittamaan ärtynyttä ihoa mm. ihottumat
– hoitamaan ihovauriota, haavoja ja hiertymiä
– ehkäisemään tulehduksia
– hoitamaan hotspotit
– nopeuttamaan luontaista paranemista
– rauhoittamaan hyönteisen puremia
– hyönteiskarkotteena
– ehkäisemään lumen kerääntymistä anturoiden väliin isoiksi paakuiksi
– kaikille lemmikeille ja sopii myös ihmisille

Finnabis pihkavoide eläimille on:
– nopea, tehokas ja turvallinen
– todella riitoisa
– helposti levitettävä
– imeytyy hyvin, ei tahmaa eikä sotke
– miellyttävä metsäinen tuoksu
– kätevä, helposti mukana kulkeva metallinen purkki
– valmistettu kuusenpihkasta, auringonkukkaöljystä ja mehiläisvahasta
– koirasalvaa saatavilla 25 ml rasiassa
– Avain lippu-tuote

Finnabis pihkavoide eläimille sisältää INCI:
– Auringonkukkaöljy
– 
Kuusenpihkaa – Tuotteessa käytetty pihka kerätään Lapista pihkan ja luonnontuotteiden keräämiseen erikoistuneiden pienyrittäjien toimesta. Pihka kerätään aina puita vahingoittamatta.
– Mehiläisvahaa – Luomu- tai kosmetiikkalaatuinen mehiläisvaha on peräisin Lahtisen vahavalimolta, joka kerää ja käsittelee suomalaisten mehiläistarhaajien mehiläisvahoja.

Lisätiedot

Paino 0,03 kg (kilogramma)