Canny Collar Vedonestopanta

29,00 

Paras panta opettamaan koiraasi kävelemään nätisti ja olemaan vetämättä.

CANNY COLLAR –vedonestopanta

Vieraile valmistajan sivuilla: www.cannyco.eu

leveys 6 cm, 3 cm nauha, koot 8 – 10

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

– mukava, lempeä, turvallinen & tehokas

– Helppo laittaa, yksinkertainen käyttää

– Ei nouse ylös silmille

– Eläinlääkäreiden, kouluttajien ja pelastus organisaatioiden suosittelema.

Canny Collar toimii yksinkertaisella paine ja vapautus menetelmällä. Koirasi vetäessä hihnaa, hellä paine kohdistuu koirasi kuonon varteen ja suuhun. Heti kun koira lopettaa vetämisen, paine katoaa, tarjoten positiivisen kannusteen ja palkinnon koiran hyvästä käytöksestä. Se tajuaa nopeasti, että kävelemällä vierelläsi ja lopettamalla vetämisen, te voitte molemmat nauttia kävelystänne ilman että kummankaan tarvitsee kuristua tai huohottaa. Uniikin suunnittelunsa ansioista: niskantakaista kiristystä ei ole ja panta ei pääse liikkumaan kohti silmiä tai rajoita suun liikkumista mahdollistaen syömisen, juomisen ja huohottamisen vapaasti. Canny Collarilla on helppo kouluttaa koirasi kävelemään normaalilla pannalla. Koirasi totuttua Canny Collariin, yksinkertaisesti pudota irtosilmukka kuonolta lyhyiksi ajoiksi ja tarkista koirasi edistys.

 

Huomioithan, että Canny panta on tarkoitettu koulutuskäyttöön, kun haluat koirasi liikkuvan nätisti ja ohjatusti vierelläsi.

Tuote ei ole tarkoitettu käyttevän Flexien kanssa tai kun pidät hihnaa löysällä.

Lemmikkisi tulee olla hallinnassasi vierelläsi esimerkiksi toisia koiria kohdatessa.

Canny pantaa voi käyttää kuten normaalia koiran pantaa, mutta silloin koulutuskäytön kuono-osio täytyy poistaa kuonolta. Saat tähän apua käyttöohjeista tai esimerkiksi cannyco.eu löytyviltä videoilta.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

1, 2, 3