Buddy Light Senior Lohi 2 kg

27,73 

Vähärasvainen koiranruoka

Kevyt täysruoka, missä proteiinin lähteenä luonnonvaraisesti pyydetty villilohi. Koirille jotka liikkuvat vähemmän. Tämä vähärasvainen resepti mahdollistaa sopivan tasapainon energian saantiin ja painonhallintaan. Korkea kalapitoisuus yhdistettynä vihanneksiin ja superruokiin sisältää kaikki koirasi tarvitsemat proteiinit ja ravinteet. Luonnonmukaiset raaka-aineet auttavat aineenvaihduntaa tuottamaan rasvat, hiilihydraatit ja proteiinit tehokkaasti energiaksi.

Ruokiemme puhtaat raaka-aineet eivät sisällä teollisia säilöntäaineita, maku- tai väriaineita. Tuotteemme eivät myöskään sisällä gluteenia tai viljaa. Kaikki Buddy-koiranruoat ovat 100% ilmastokompensoituja.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9087 Osastot: , ,

Kuvaus

Raaka-aineet:

Lohi: Terveyttä edistävät tyydyttymättömät rasvat, omega-3 ja omega-6 rasvahapot.

Bataatti: Emäksinen terveyspommi – kuituja, vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.

Herne: Maltillisesti käytettynä kokonaiset herneet ovat loistava terveyttä edistävien antioksidanttien lähde sekä sisältävät laajan valikoiman ravintoaineita, mukaan lukien C-, K- ja B1-vitamiinit, mangaani, kuitu ja folaatti, jotka kaikki ovat erittäin hyödyllisiä koirille. Ne sisältävät myös suhteellisen korkean määrän proteiinia, joiden aminohappokoostumus on erilainen kuin lihan, ja näin täydentävät ruuan aminohappokoostumusta.

Kananrasva: Koirat, kuten kaikki eläimet, tarvitsevat rasvoja selviytyäkseen. Lihansyöjinä eläinrasvat soveltuvat niille parhaiten. Tietyt eläinrasvat (ne, joissa eläinlaji on nimetty – esimerkiksi kananrasva, ankkaöljy jne.) ovat erityisen hyviä, koska ne varmistavat, että resepti pysyy samana erästä toiseen. Käytämme proteiineista puhdistettua korkealaatuista kananrasvaa.

Omena ja porkkana: Runsaasti vitamiineja.

Kananmaksa (hydrolisoitu): Maksa on laajalti tunnustettu poikkeuksellisen hyödylliseksi, runsaasti ravinteita sisältäväksi ruoaksi koirille. Se sisältää runsaasti B12-vitamiinia, A-vitamiinia, kuparia, folaattia, riboflaviinia ja seleeniä ja sisältää paljon myös sinkkiä, C-, B5- ja B6-vitamiineja, proteiinia, niasiinia, fosforia ja rautaa. Se on helposti sulavaa ja erittäin maukasta.

(Hydrolisoitu = Aminohapot on pilkottu sen rakenneosiin, jotta elimistö ei tunnista sitä, mutta kaikki hyödylliset ravinteet on säilytetty ja allergisia reaktioita aiheuttavat osat on karsittu pois. Koiran elimistö ei tunnista tällöin proteiinia, eikä myöskään reagoi siihen.)

Lohiöljy: Me käytämme vapaana kasvaneen ja kalastetun lohen öljyä, eli puhtainta laatua. Energian lisäksi lohiöljy sisältää runsaasti välttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, joilla on laaja-alaisia terveyshyötyjä. Kalaöljyjä on suositeltu monien terveysongelmien, kuten nivelongelmien, ihosairauksien, sydän- ja verisuonitautien ja jopa syövän ehkäisyyn ja hoitoon. Lohiöljy sisältää myös runsaasti useita vitamiineja, mukaan lukien A-, B3- ja D-vitamiinit.

Rakkolevä (kuivattu): Merilevä on hyvä lähde valtavalle valikoimalle antioksidantteja ja mineraaleja, mukaan lukien kalsium, rauta, magnesium jne. Merilevät sisältävät myös runsaasti harvinaista mineraalijodia, joka on välttämätön kilpirauhasen terveelle toiminnalle.

Glukosamiini ja kondoitiinisulfaatti: Nivelten ja luuston hyvin vointiin.

Prebiootit (sakkaridit): Hyvien bakteerien ja immuunijärjestelmän tuki. Parantaa ruuansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä.

Mojave Yucca: Puhdistava kasviuute vähentää hajuja ja jätettä.

Sitruunauute: Auttaa ehkäisemään plakin ja hammaskiven muodostumista.

Kurkumauute: Auttaa ehkäisemään tulehduksia ja edistää ruuansulatusta.

Rosmariiniuute: Hidastaa hapettumisprosessia, mikä muuttaa rasvat rakeiksi.

55% lihaa, 45% hedelmiä, vihanneksia ja superruokaa, 0% lisäaineita, viljaa tai GMO

Ravintotiedot:

Proteiini 27%, rasva 12%, kosteus 10%, tuhka 7,5%, kuitu 4,5%, kalsium 1,1%, fosfori 0,8%, natrium 0,5%, omega-3 0,7%, omega-6 1,8%

Ravintosisältö:

Kuivattu lohi (35%), herne, tuore lohi (15%), bataatti, kuivattu omena, kananrasva (säilötty tokoferolilla), hydrolisoitu kananmaksa (2%), lohiöljy, porkkana, kuivattu levä (Ascophyllum nodosum), glukosamiini (0.026%), kondroitiinisulfaatti (0.016%), mannaoligosakkaridit (0.015%), hedelmäoligosakkaridit (0.012%), Mojave yucca (0.01%), sitruunauute (0.005%), kurkumauute (0.005%), rosmariiniuute (0.005%)

Metabolinen energia:

3 490 kcal/kg

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Brändi

Buddy