Bozita Kitten 400 g

6,65 

Täysrehu kissanpennuille ja kantaville ja imettäville kissoille. Valmistettu ilman viljoja. Tarjoile kuivana raikkaan veden kera.

  • Kananpoika
  • Viljaton
  • Kissanpennuille sekä kantaville ja imettäville kissoille. Lohi sisältää hyödyllisiä rasvahappoja, joilla on tärkeä merkitys mm. kissanpentujen aivojen ja silmien kehityksessä.
  • FOS ja MOS ovat prebiootteja, jotka ylläpitävät hyvää suolistoflooraa.
  • Terveyttä edistävä luonnollinen hiivapohjainen beetaglukaani.
  • Valmistettu Ruotsissa

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8483 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Bozita Kitten Grain Free on täysravinto kissanpennuille ja kasvaville kissoille. Ruoan palakoko on pieni ja se täyttää kasvavan kissan energian ja valkuaisen tarpeen, antaen optimaalisen lähtökohdan kissan kasvulle ja lihaksiston kehitykselle. Ruoan korkean energiapitoisuuden vuoksi se sopii erinomaisesti myös kantaville ja imettäville kissaemoille. Kananpoika ja lohi lisäävät ruoan maistuvuutta ja sulavuutta, joka edistää ravintoaineiden hyödyntämistä. Lohi sisältää hyödyllisiä rasvahappoja joilla on tärkeä merkitys mm. kissanpentujen aivojen ja silmien kehitykseen. Kissanpentujen herkkää ruoansulatusta tukemaan olemme lisänneet ruokaan prebiootteja FOS ja MOS, jotka edistävät suoliston hyvinvointia. Ruoka sisältää myös terveydelle hyödyllistä hiivapohjaista luonnollista beetaglukaania ja siinä on optimaalinen kivennäistasapaino (Ca, P, Mg) sekä runsaasti vitamiineja ja tauriinia.

Koostumus Kananpoika 29% (kuivattu kananpoika 25%, kanaliemi 4%), kuivattu peruna*, luurasva* 13%, hernetärkkelys*, lohi* (tuorevalmistettu 10%), kuivattu naudan valkuainen 7%, kuivattu sikavalkuainen 4%, kuivattu juurikasleike*, kivennäiset, lignoselluloosa*, sikuri-inuliini* (FOS 0,63%), mannaoligosakkaridit* (MOS 0,2%), hiiva* (ß-1,3/1,6-glukaani 0,1%).

* Luonnollinen raaka-aine

Lisäaineet (kiloa kohden) Ravitsemukselliset lisäaineet kiloa kohti: A-vitamiini 25000KY, D3-vitamiini 1800KY, E-vitamiini 650mg, L-karnitiini 50mg, tauriini 2000mg, DL-metioniini 2000mg, kupari (kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti) 10mg; mangaani (mangaani(II)oksidi) 7mg; sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 70mg; jodi (kalsiumjodaatti, anhydraatti) 0,5mg; seleeni (seleenihiiva) 0,2mg. Teknologiset lisäaineet: Antioksidantit.

Ravintoaineet Raakavalkuainen 34%, raakarasva 20%, raakakuitu 3%, hehkutusjäännös (mineraalit) 7% (josta kalsium 1,3%, fosfori 1,1% ja magnesium 0,09%), omega-6 1,9%, omega-3 0,3%, kosteus 9%. Metabolinen energia: 403 kcal/100g.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)