Allergenius shampoo 250 ml

26,03 

Lisää tulossa joulukuun kuormassa!

Allergenius Dog Special Shampoo – apua allergiaan.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5502 Osasto:

Kuvaus

Nestemäinen ja helppokäyttöinen erikoisshampoo, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää. Auttaa helpottamaan ihmisten allergiaoireita. Erityisesti koirille suunniteltu shampoo. Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä.
Mitä, jos voisit elää lemmikkisi kanssa täyspäiväistä elämää ilman allergisia oireita? Kokeilemisen arvoinen!
Vähentää allergeeneja jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, hajusteeton.

Shampoo sisältää tehokkaan yhdistelmän moderneja ihoa ja turkkia ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät allergeenejä, hilseilevää ihoa ja hilsettä.

Iso osa koiran allergeeneistä erittyy ihon kautta. Allergenius® shampoon ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoa uudella tavalla, ja antaa myös turkille kauniin kiillon. Shampoo on hajusteeton ja hellävarainen koirilla joilla on herkkä iho.

Allergenius® shampoo on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa yhteistyössä maailman johtavien allergia ja allergeeni tutkijoiden kanssa.
Pese koira Allergenius shampoolla säännöllisesti (1 kerran 1-2 viikon välein), jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Alustavat testit osoittavat, että säännöllinen pesu voi vähentää koiran allergeenien määrää pysyvästi.
Kastele koira huolellisesti kokonaan ja hiero laimennettu (1:2) shampoo koko koiraan. Shampoo vaahtoaa hieman. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa.
Valmistusaineet: Natrium myreth sulfaatti, natrium kokoyyli- glutamaatti, Disodium kokoyyli- glutamaatti, Natriumlaktaatti, butyleeniglykoli, pantenoli, Urea, kaprylyyliperoksidi glykoli, Niacinamide, Etyylilauryyliarginaatti, Piroctone olamiini, arginiini PCA, Polyglyceryl-5 oleaatti, glyseriini, PEG-120 metyyli glukoosi oleaatti, polykvaternium-10, etyylilauroyyliarginaatin HCI. ää.