Golden Eagle

Golden Eagle Holistic Health® -koiranruokien reseptit perustuvat viimeisimpään tutkimukseen eläinten terveydestä. Uusimmat genetiikan löydökset – varsinkin ns. epigenetiikan osalta – indikoivat kemikaalien ja/tai synteettisten aineiden tekevän tuhojaan lemmikkien terveydelle, sekä mahdollisesti aiheuttavan vaarallista DNA:n tuhoutumista. Kaikkien näiden vaikutusten eliminoimiseksi reseptimme on laadittu tukemaan elimistön toimintakykyä ja ylläpitämään terveyttä rajoittamalla näitä terveyttä uhkaavia vaikutuksia.
Käytetyt raaka-aineet on listattu selkeästi, kuten myös niiden vaikutukset ja hyödyt, sekä syyt, miksi ne on resepteihin valittu. Raaka-aineiden ryhmänimityksiä ei käytetä, vaan raaka-aineet on listattu selvästi erikseen. Myöskään epämääräisiä merkintöjä, kuten “EU-hyväksyttyjä” tai muita vastaavia merkintöjä, joista kuluttaja ei pysty selvittämään alkuperää, ei käytetä. Tuoteselosteista näkyy jokainen raaka-aine selkeästi, kertoen kuluttajalle luonnollisen holistisen ravinnon tiedot turvallisesti, ilman piilotettuja tai salattuja osia.

Golden Eagle Holistic Health® -lemmikinruoissa ei ole teurasjätteitä (by-products), ei mahdollisesti vaarallisia kemiallisia säilöntäaineita, kuten etoksikiinia, ei BHA- tai BHT -lisäaineita (muurahaishappoa), ei vehnää, ei soijaa tai keinotekoisia makuaineita, eikä väriaineita tai säilöntäaineita.

Atlannin lohen säännöllinen syöminen on loistava tapa saada tarvittavat Omega-3 -rasvahapot kehon käyttöön. Lohi maistuu hyvältä, ja yhdessä annoksessa on n. 2 grammaa Omega-3:a sisältäen n. 600 mg DHA:ta. Lohesta saadaan elintärkeitä ravintoaineita tukemaan terveyttä ja aivojen tehokasta toimintaa. Lohen syöminen pari kertaa viikossa tukee terveyttä, samoin kuin Golden Eagle Holistic Health™ tukee lemmikin terveyttä.

Golden Eagle Holistic Health® -sarjasta löytyy oikea ruoka lemmikin eri elämänvaiheisiin – ei ainoastaan terveille lemmikeille, vaan myös allergisille ja varsinkin perinnöllisille sairauksille altistuneille lemmikeille. Niillä lemmikeillä, jotka ovat perineet sairauksia, on suuri riski sairastua. Salaiset reseptimme ottavat huomioon näitä vaikutuksia, sillä puhtaat raaka-aineemme vähentävät ja rajoittavat vaikutuksia, jotka aiheutuvat aineenvaihdunnan ketjureaktioista, jotka saavat alkunsa kemikaaleista ja synteettisistä kehoon kuulumattomista aineista.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Näytetään kaikki 2 tulosta